Kommentarer

portrett - rotevatn

Kommentar

Ein slapp heiagjeng i regjeringskvartalet

Trine Lise Sundnes (Ap) kritiserer kommentaren min i Samfunnsviteren, der eg tar til orde for betre tilrettelegging for ein fleksibel arbeidskvardag.

insta

Kommentar

Rotevatn burde prøve seg i en vanlig jobb

Muligheten for å jobbe mer fleksibelt og stedsuavhengig er kanskje den viktigste erfaringen pandemien har gitt oss, skrev Sveinung Rotevatn tidligere i sommer i et innlegg i Samfunnsviteren.

En mobil og luftbobler som viser kommunikasjon på mobilen

Kommentar

Ekkokammer eller samfunnsaktører?

Facebook-grupper kan være en arena for å dyrke konspirasjonsteorier, men også en mulighet for politisk innflytelse. I hvilken grad påvirker slike grupper den norske samfunnsdebatten?

Apper på en mobil

Kommentar

Offentlighetens digitale underskog

I begynnelsen av 2020 fikk Facebook-gruppen som kalte seg «Folkeopprøret mot klimahysteriet» nær 150 000 medlemmer i løpet av kort tid. Hvem var personene bak denne Facebook-gruppen og hvorfor fikk de så mange medlemmer?

portrett - rotevatn

Kommentar

Alle treng ein jobb å gå til. Men treng ein eigentleg alltid å gå nokon plass for å jobbe?

Pandemien har gitt oss ei rekke erfaringar. Og dei fleste ville vi helst vore forutan. Det er fint lite nyttig lærdom å dra med seg frå å måle opp to meter mellom kvart kafébord, stenge treningssenter eller forby skjenking av alkohol.

Group,Of,Business,People,Walking,At,Office,Openspace.,Team,Of

Kommentar

Dyktige embetsverk i maktens korridorer?

Det gjentar seg ved hvert skifte av statsråder: Den avgående statsråd priser embetsverket som fantastisk dyktige. Et vakkert ritual vil de fleste mene. Men stemmer det alltid i praksis?

1 / 4